A PYNG System Kft. 2005. nyarán speciális szakértői, elsősorban adatcentrikus alkalmazások fejlesztésére alakult. A cég fiatal kora ellenére a társaság alapítói és munkatársai által hasonló területen szerzett nagy tapasztalata és kiterjedt kapcsolatrendszere miatt azonban korántsem számít kezdőnek. A PYNG System fejlesztőgárdájának személyes referenciái között olyan szoftverek is találhatók, melyek a maguk területén magyarországi piacvezetők.

» Technológiai háttér

Cégünk fejlesztéseit Microsoft .NET platformon a Microsoft Visual Studio .NET fejlesztő eszközeivel végzi. Az alkalmazások adatbázis hátterét MS Access, MS SQL illetve MSDE adatbázisok adják. Az alkalmazott korszerű technológiának köszönhetően a PYNG System szoftverei nagy adatbiztonságot, stabil, megbízható működést és egyszerű rendszerintegrációt biztosítanak.

» Fejlesztési filozófia

Egyedi fejlesztések esetében társaságunk elsődleges célja, hogy az ügyfeleink minden igényét kielégítő, a legkorszerűbb technológiai elemeket felsorakoztató informatikai rendszereket hozzunk létre. Szakembereink a fejlesztés teljes időtartama alatt folyamatosan konzultálnak a partnerekkel. Ezzel biztosítjuk, hogy megrendelőink az általuk elképzelt, illetve a konzultációk során kikristályosodott szoftverrendszert kapják.

Saját fejlesztésű "dobozos" termékeink kialakítását minden esetben hosszas igényfelmérés előzi meg. Alapvető célunk, hogy az adott szakterület speciális igényeinek, a szakterület szereplői elvárásainak, illetve a szakterületre vonatkozó rendelkezéseknek, törvényi-, és egyéb rendelkezéseinek a lehető legjobban megfelelő általánosan használható szoftvereket készítsünk.

» Támogatás

Cégünk számára a legfontosabb az elégedett felhasználó. Ezért a szoftverek fejlesztésén és értékesítésén túl különös hangsúlyt helyezünk a felhasználói támogatásra. Tevékenységünk részét képezi a felhasználók - nemcsak az általunk fejlesztett szoftverekre, de általában az alkalmazott informatikai eszközök használatára vonatkozó - teljes körű oktatása. Szerződésben vállalunk kötelezettséget a szoftvereink továbbfejlesztésére. Telefonos és on-line ügyfélszolgálatunk az általunk értékesített rendszerek telepítése, beüzemelése után is a felhasználók rendelkezésére áll.

» Kapcsolódó szolgáltatások

A cégünkkel kapcsolatban lévő nagy tapasztalattal rendelkező, megbízható partnerek segítségével a PYNG System nemcsak az igényelt szoftverrendszer magas színvonalú megvalósítására képes, hanem komplex termék- és szolgáltatáscsomagokkal teljes körű informatikai megoldások szállítására, telepítésére és üzemeltetésére is. A PYNG System és partnerei megbízható szolgáltatót jelentenek legyen szó számítógépes hálózat tervezéséről és kivitelezéséről, egyéb számítástechnikai eszköz beszerzéséről és beüzemeléséről, egyedi internetes arculat vagy komplex cégarculat kialakításáról és megvalósításáról, de akár minőségbiztosítási rendszer kidolgozásáról.